info@kitebhdoo.com+387 66 773 754
×

Novosti

Poruka John Deere mendžment tima u jeku pandemije COVID-19

Poštovani,

Prosleđujemo Vam poruku podrške John Deere menadžment tima u jeku pandemije COVID – 19.
Namerno smo ostavili poruku u izvornom obliku, na engleskom jeziku, da bi Vam preneli pravi smisao ali Vam prevodimo sledeće.

 

Dragi prijatelji korisnici,

Obraćamo Vam se iz fabrike u Mannheim–u, u vreme pandemije COVID -19, koja je pogodila ceo svet , bez presedana. Trudimo se da održimo proizvodnju u našim fabrikama, da obezbedimo mašine i delove i dostavimo ih do Vas, i da omogućimo našim distributerima i Vama rad bez zastoja.

Pozdrave šaljemo iz fabrike traktora u Mannheim – u, koja je ponovo pokrenula proizvodnju , kako bi opslužila Vas, naše kupce. Suočili smo se sa nestašicama komponenti, pa smo to vreme iskoristili da sprovedemo sve neophodne mere zaštite, kako bi zaštitili sve zaposlene i održali potreban nivo proizvodnje da zadovoljimo sve Vaše potrebe.

Razumemo Vaše poteškoće da održite proizvodnju na Vašim farmama, suočavajući se sa nedostatkom radne snage, neizvesnim tržišnim uslovima i novim pravilima izolacije. Takođe, znamo koliko je bitno da u ovom momentu održimo Vaše mašine u pokretu, a za to su servisne usluge i isporuka delova najvažniji.

Distribucija delova je u potpunosti posvećena održavanju Vašeg rada , pa smo obezbedili dovoljne zalihe rezervnih delova, da ne dođe do zastoja u proizvodnji. Naša logistička mreža dostavlja sve narudžbine do svakog distributera u regionu, a sva naša skladišta u svetu su opertaivna kako bi sve ovo lakše prebrodili zajedno.

Sreća pa se bavimo poljoprivredom koja u ovo vreme dobija novi značaj i mi iz John Deere-a dobijamo novu inspiraciju da Vas podržimo u Vašoj proizvodnji, jer želimo da u narednim godinama možemo da kažemo da smo dali sve najbolje od sebe u teškim vremenima.

Zato Vam se još jednom zahvaljujemo što verujete u John Deere ! Naša povezana podrška bežičnim pristupom Vašoj mašini daje novi smisao našoj podršci na daljinu koja radi bez greške, što je u ovoj situaciji važnije nego ikad.

Želimo Vam svako dobro, želimo Vam uspeh u poslu, želimo Vama, Vašoj porodici i Vašim zaposlenima dobro zdravlje, zaštitu i sigurnost u ovom periodu, jer svetu treba poljoprivreda kao nikad do sad.

Hvala Vam!

Sve informacije vezane za servis na kontakt telefon:

 

 

 
Kite BH D.O.O. Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co