info@kitebhdoo.com+387 66 773 754
×

Novosti

John Deere ulja – Vaš nevidljivi saveznik

Ulja na oko izgledaju sva isto, ali razlike uvijek postoje. John Deere već 15 godina razvija i poboljšava specifikacije svojih ulja, kako bi ispratio sve veće zahtjeve koji se pred njih postavljaju unapređenjem tehnologija u poljoprivredi. Režim rada poljoprirednih mašina se značajno razlikuje od transportnih po pitanju režima i uslova rada. Specijalne formulacije svakog John Deere ulja dizajnirane su tako da u svakom momentu pruže adekvatnu zaštitu komponenti u kojima rade.

John Deere ulja

Originalni John Deere filteri i ulja su prva linija odbrane, od agresivnog djelovanja kontaminanata nastalih u otežanim uslovima rada, od prašine i nečistoća usled rada u polju, i zaštitiće Vaš motor, mjenjač i hidraulični sistem kada sva ostala ulja zakažu.

Nemojte rizikovati upotrebom neadekvatnih ulja i maziva, zato što su dugoročne posledice upotrebom ovakvih ulja nesagledive i povlače sa sobom velike materijalne štete.

Kompletan asortiman ulja i masti iz John Deere programa prikazan je u prilogu.

Originalna ulja i masti rade vredno sa Vama u Vašoj proizvodnji, i štite Vašu mašinu kako bi sve potrebne poslove priveli kraju na vrijeme i sa uspijehom.

John Deere ulja su Vaš nevidljivi saveznik!

ASORTIMAN ULJA I MAZIVA

Sve informacije vezane za servis na kontakt telefon:

 

 

 
Kite BH D.O.O. Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co